Vitocell käyttövesivaraaja - luotettavasti lämmintä vettä jokaiseen tarpeeseen

Lämpimän ja kuuman veden tarve on täysin erilainen eri kotitalouksissa ja kiinteistöittä. Tarve riippuu käyttäjien lukumäärästä ja kylpytottumuksista. Esimerkki: jos aamulla kolme ihmistä on lähdössä yhtäaikaa töihin tai  kouluun ja haluavat kaikki käydä suihkussa, täytyy lyhyen ajan sisällä olla paljon lämmintä vettä käytettävissä. Lämmintä käyttövettä voidaan myös tarvita samanaikaisesti asunnon eri puolilla.

Vitocell käyttövesivaraajat täyttävät nämä vaatimukset joka suhteessa. Varaajan voi myös yhdistää Viessmannin aurinkojärjestelmään ja hyödyntää ilmainen aurinkoenergia veden lämmittämiseen.

 

Käyttövesivaraajat

Käyttövedenlämmittimen sisäpinnoite on ratkaiseva tekijä veden lämmittämisen hygienisyydessä. Viessmannilla on kaksi laatukonseptia: Vitocell 100 -tuotteiden ceraprotec-emalipinnoite turvalliseen ja pitkäikäiseen suojaan korrosiota vastaan sekä ruostumaton teräspinnoite tuoteperheessä Vitocell 300 korkeimpiin hygieenisiin vaatimuksiin. Vitocell-varaajavalikoimasta löydät sopivan käyttövesivaraajan jokaiseen tarpeeseen.