Höyrykattila

Järjestelmäratkaisut taloudelliseen höyryn tuottamiseen

Energiaa säästävä ja vähäpäästöinen höyryn saanti sekä laitosten korkea toimintavarmuus ja käytettävyys ovat teollisuuslaitosten keskeisiä vaatimuksia. Tarvepohjaisissa kattilakonsepteissa yksilölliset vaatimukset määrittävät, miten räätälöidyt järjestelmäratkaisut voidaan toteuttaa.

Tämä vaatii asiantuntevaa neuvontaa, kattavaa palveluvalikoimaa ja höyrykattiloita, jotka suunnitteluominaisuuksillaan mahdollistavat taloudellisen ja tulevaisuuden kestävän höyryn tuotannon.

Suunnittelunsa ja varustelunsa ansiosta Vitomax-teollisuuskattilat tarjoavat parhaat olosuhteet asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden täyttämiseen useilla käyttöalueillaan. Monet Vitomax-höyrykattilan suunnitteluyksityiskohdat ja vuosien kokemus suurten teollisuuskattiloiden rakentamisesta takaavat korkean laadun ja korkean käyttövarmuuden ja pitkän käyttöiän.

Suurkattilatekniikan asiantuntijat ja heidän paikalliset kumppaninsa kehittävät siunlle taloudellisen ja tulevaisuudenkestävän ratkaisun tarpeittesi pohjalta. Painelaitedirektiivin tai maakohtaisten määräysten mukaisessa suunnittelussa on huomioitu kaikkien laitteen osien vaatimukset ja turvallisuusmääräykset. Alkusuunnittelusta käyttöönottoon.

Koordinoitu järjestelmätekniikka Viessmannin höyrykattiloihin

Koordinoitu järjestelmätekniikka

Viessmannin teollisuuskattilatekniikka tarkoittaa täydellisesti koordinoitua järjestelmätekniikkaa. Tämä tarkoittaat:

● Ohjaus-/valvontajärjestelmät

● Mittaus- ja ohjaustekniikka

● Polttojärjestelmät polttoaineen syötöllä

● Vedenkäsittely

● Syöttövesisäiliö termisellä kaasunpoistolla

● Putki- ja pakojärjestelmät

● Lämmöntalteenottojärjestelmät

● Vesianalyysi

Höyrykattila icons-gas-oel-25x25.png

Energiaa säästävä ja vähäpäästöinen höyryn tuotanto kuten myös korkea käyttöturvallisuus ja käytettävyys ovat tärkeimpiä vaatimuksia tuotanto- ja teollisuuslaitoksille. Tarvelähtöisille kattilakonsepteille on määriteltävä yksilölliset vaatimukset, jotta räätälöidyt järjestelmäratkaisut voidaan toteuttaa. Tämä vaatii asiantuntevaa ohjeistusta, kattavan palvelutarjonnan sekä sellaisen
höyrykattilan/varaajan, joka toiminnaltaan mahdollistaa taloudellisen ja varman höyryn tuotannon.