Vitocal 222-G
– Tehokas, kompakti ja hiljainen 

Tuotteen edut lyhyesti

  • Kompaktit mitat, pieni tilantarve
  • 220-litrainen integroitu käyttövesivaraaja
  • Erittäin hiljainen käyntiääni uuden äänenvaimennuskonseptin ansiosta
  • Kätevä ja helppo - lämpöpumpun automatiikalla ohjaat lämmitystä, jäähdytystä ja käyttöveden lämmitystä
  • Todella tehokas käyttöveden lämmitys alentaa käyttökustannuksia
  • Integroiduilla ohjaustoiminnoilla tehokasta aurinkosähkön hyödyntämistä
  • Energiatehokkuusluokka A++ *
*EU-asetuksen Nro 811/2013 mukaisesti lämmityslaitteille, keskimääräiset ilmasto-olosuhteet – matalalämpötilakäytössä(35 °C) / keskilämpötilakäytössä (55 °C).

 

Maksutonta neuvontaa

Paikallinen Viessmann-jälleenmyyjä

Löydä lähin Viessmann-jälleenmyyjä ja pyydä tarjous, asennusta tai huoltoa.


Kompakti maalämpöpumppu Vitocal 222-G

Kompakti lämpöpumppu Vitocal 222-G

Vitocal 222-G lämpöpumpussa on integroituna 220 litran varaaja, kokonaisuus on kompakti ja huipputehokas lämmitysyksikkö. 

Laitetta on saatavilla kolmessa teholuokassa; 6, 8 ja 10 kW. Jopa 65 °C menoveden lämpötila mahdollistaa käytön sekä lattia- että patterilämmitykseen.

Kompakti koko ja vähäinen tilantarve 

Lämpöpumppujen uusi liitäntämalli mahdollistaa vieläkin vähäisemmän tilantarpeen. Lämmityksen ja lämpimän veden putket voidaan liittää ylhäältä käsin. Maaliuoksen putket voidaan liittää laitteeseen valinnaisesti oikealta tai vasemmalta.

Kotelon voi jakaa osiin, jotta se on helppo viedä sijoituspaikkaan. Kylmämoduli voidaan irroittaa ja kuljettaa erikseen. Lämpöpumpussa on asennusvaatimusten mukaan joustavat liitäntämahdollisuudet, mikä helpottaa ja nopeuttaa asennusta.

Hiljaisen käyntiäänen vuoksi voidaansijoittaa lähelle asuintiloja 

Kompaktilaitteen kotelo eristää kylmäyksikkö-/hydraulitilan täysin ympäristöstä ja vähentää käytöstä aiheutuvaa melua minimiin yhdessä kolmiulotteisen tärinänvaimennuksen kanssa.

Kompaktilaitteet ovatkin luokkansa hiljaisimmin käyviä laitteita, ja niiden ääniteho on vain 46 dB(A)( ErP B0/W55 °C).

Vitotronic 200 automatiikka

Käyttäjäystävällinen automatiikka

Lämpöpumpun kosketusnäytöllä hallinnoit helposti asetuksia, voit ohjata myös aurinkojärjestelmää sekä uima-allastoimintoja. 

Vitoconnect 100 tiedonsiirtoyksikkö

Lämpöpumppua voidaan etäohjata ja etähallita ViCare-sovelluksen avulla, kun lämpöpumppuun on tarvikkeena hankittu tiedonsiirtoyksikkö Vitoconnect 100.  

Vitoconnect 100
ViCare App & Vitotrol Plus App

Etäohjausta ViCare-sovelluksen avulla

Lämpöpumppuusi yhdistetyn Vitoconnect 100 tiedonsiirtoyksikön kautta hallinnoit toimintoja helposti älypuhelimeen ladattavalla ViCare-sovelluksella. 

Vitotrol

Täydellisesti yhteensopivat tuotekomponentit: Järjestelmätekniikka

"Kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa". Tämän periaatteen mukaisesti Viessmann ei tarjoa ainoastaan yksittäisiä lämmityskomponentteja, jotka täyttävät Viessmannin korkeat laatua, luotettavuutta ja tehokkuutta koskevat vaatimukset. Samankaltaiset tuotteet on yhdistetty kokonaisuudeksi, jossa kaikki osat sopivat toisiinsa. Ainoastaan järjestelmän integroitujen osien täydellinen yhteensopivuus hyödyntää innovatiivisen huipputekniikan koko tuotantopotentiaalin.

Viessmannin järjestelmätekniikka sisältää kaiken, mitä luotettavalta kaupalliselta lämmitykseltä vaaditaan. Vitotronic-ohjain langattomalla kaukosäädöllä sekä suorituskykyinen Vitocell-lämminvesivaraaja parhainta lämpimän veden saatavuutta turvaamassa, korkealatuiset aurinkoenergialaitteistot edulliseen lämmitykseen.