Tervetuloa Viessmannille

Lukuisten merkittävien tuotekehittelyiden ja ongelmien ratkaisun ansiosta Viessmannista on tullut lämmitysalan suunnannäyttäjä ja edelläkävijä. Monet Viessmannin kehittämät tuotteet ovat lämmitystekniikan merkkipaaluja.

Johtavana lämmitystekniikka-alan yrityksenä, joka on tunnettu kestävän kehityksen periaatteiden noudattajana, tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia tuotteita, jotka tekevät vaikutuksen huippulaadullaan, energiatehokkuudellaan ja ympäristöystävyydellään. Olemme jo vuosikymmenten ajan valmistaneet lämpöpumppuja ja aurinkoenergiajärjestelmiä sekä erittäin vähäpäästöisiä lämmitysjärjestelmiä öljylle, kaasulle ja uusiutuville raaka-aineille. Emme tietenkään ole vielä tyytyväisiä jo saavutettuun. Haluamme luoda uutta ja asettaa tavoitteita myös tulevaisuuteen. Se on tutkimuksemme ja kehitystyömme tavoite.

Perheyrityksenä noudatamme pitkälle aikavälille suuntautunutta ja tarkasti määriteltyä yritysstrategiaa. Tunnustamme sosiaalisen ja yhteiskunnallisen vastuumme. Työntekijämme toimivat asiakassuuntautuneesti ja avoimin mielin. Luottamus, luotettavuus ja joustavuus kuvaavat yhteistyötä. Siksi vaadimme henkilökohtaisia vahvuuksia, tavoitteita ja lahjakkuutta.

Tartu Viessmannin tarjoamiin mahdollisuuksiin. Iloitsemme sinusta.