Lämpöä auringosta: ilmaista energiaa kotiin

Yhä useammat rakentajat ja remontoijat hyödyntävät aurinkoa ylimääräisenä energian lähteenä. Se tarjoaa ilmaista energiaa ympäri vuoden. Aurinkojärjestelmällä voidaan kattaa jopa 60 prosenttia vuotuisesta käyttöveden lämmittämiseen tarvittavasta energiantarpeesta. Touko-syyskuussa aurinko tuottaa niin paljon energiaa, että käyttövesi voidaan lämmittää täysin aurinkojärjestelmän avulla.

Viessmannin Vitosol-aurinkojärjestelmät takaavat mahdollisimman suuren tehokkuuden optimaalisti yhteensopivien komponenttien ansioista. Aurinkojärjestelmiä voidaan muuntaa hyvin erilaisiin käyttötarkoituksiin: käyttöveden lämmitykseen, lämmityksen tueksi tai uima-altaan veden lämmittämiseen.

Viessmannin aurinko-ohjelma on kokonaisvaltainen. Vitosol-aurinkokeräimiä löytyy kaikkiin tarpeisiin ja vaatimuksiin. Tyylikkäästi muotoilluilla, katolle tai julkisivuun asennettavilla aurinkokeräimillä on lukuisia sijoitusmahdollisuuksia.

Vitosolic-automatiikalla varmistetaan, että keräimet käyttävät tarjolla olevan energian tehokkaasti. Divicon pumppuryhmä huolehtii järjestelmän hydrauliikasta ja termisestä suojauksesta.

Meillä on yli 30 vuoden kokemus aurinkotermisten järjestelmien kehittämisessä ja valmistamisessa; voit luottaa tekniseen osaamiseemme ja tuotteidemme korkeaan laatuun. Lämmität sitten fossiilisilla polttoaineilla, puulla tai uusiutuvan energian laitteilla kuten lämpöpumpulla, kaikkiin Viessmannin laitteisiin saat helposti liitettyä myös aurinkojärjestelmän. 

 

 

 

Aurinkojärjestelmät icon-solar.png

Viessmannin aurinkokeräimistä löydät kustannustehokkaan ja energiaa säästävän järjestelmän lämmitysjärjestelmäsi tueksi tai käyttövettä lämmittämään. Taso- ja putkikeräinvalikoima tarjoaa monenlaisiin käyttökohteisiin modernin ja yksilöllisen ratkaisun.