Yrityksen vahvat arvot

Viessmannin yritysperiaatteet muotoiltiin ensimmäisen kerran vuonna 1966. Ne olivat ja ovat tärkeitä suuntaviivoja menestyksellemme. Yrityskulttuurin mukauttamiseksi digitalisoinnin myötä muuttuvaan ympäristöön arvoja päivitettiin vuonna 2016. Selkeä tavoite on vahvistaa luovuutta ja henkilökohtaista vaikutusvaltaa yrityksessä ja siten edistää innovatiivista voimaa ja hyvien ideoiden nopeaa toteuttamista.

Arvot ovat ohjenuora päivittäiselle toiminnallemme.


Yritysarvot

Jo vuonna 1966 muodostimme yrityksemme perusperiaatteet ja arvot, jotka vielä nykyäänkin, hieman muokattuina, ovat mielikuvamme vertauskuvia. Yrityksen arvojen on tarkoitus kuvastaa luonteenomaisesti merkkiprofiiliamme. Yksittäin arvot kuvaavat yrityskulttuurimme henkeä, ilmapiiriä ja toimintatapoja ja toisaalta niistä yhdessä kasvavaan erityiseen suorityskykyvaateeseen.

Gemeinsam

Yhdessä

Suhde asiakkaisiimme on kumppanuusperusteinen ja reilu, tavoitteena yhteinen menestys. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät kehitysmahdollisuudet.

Verantwortlich

Vastuullinen

Olemme sitoutuneet taloudelliseen, ympäristölliseen ja sosiaaliseen vastuuseen. Tavoitteenamme on ilmaston suojelu ja luonnollisen elämänmuodon säilyminen.

Innovativ

Innovatiivinen

Olemme alallamme tekninen edelläkävijä ja aiomme olla tiiviisti mukana viemässä teknisen kehitystä eteenpäin myös tulevaisuudessa.