Aurinkojärjestelmät kaupan alalle

Aurinkolämpöjärjestelmät ovat aina erityisen kiinnostavia aina, kun kaupallisessa prosessissa tarvitaan lämpöä suhteellisen matalalla tasolla.

Aurinkoenergiajärjestelmät kaupan alalle

Vaihtoehtoiset ratkaisut suureen tehontarpeeseen

Joillakin teollisuuden aloilla korkea prosessilämpö on välttämätöntä. Tällaisia aloja ovat mm. elintarvikkeiden, lannoitteiden ja rakennusmateriaalien tuotantolaitokset sekä lääkeyritykset ja sairaalat.

Viessmannilla on useita ratkaisuja lämmön, höyryn, sähkön tai jäähdytyksen tuottamiseen suurissa lämmitystarpeissa. Suuret lämpöpumput soveltuvat parhaiten lämmön tuottamiseen ympäristöstä saatavalla lämmöllä.

Aurinkoenergia lisäratkaisuna

Jos prosessilämmölle vaaditaan matalampi lämpötilataso, aurinkolämpöjärjestelmän käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on usein taloudellinen investointi. Suunnittelusta, alueesta ja vuodenajasta riippuen järjestelmä voi kattaa suuren osan lämmöntarpeesta. Tällainen järjestelmä voi vähentää merkittävästi energiantuotannon kiinteitä kustannuksia etenkin kesäkuukausina. Järjestelmän käyttäjä tekee myös ympäristöteon luopuessaan fossiilisen energian käytöstä.

 


Aurinkojärjestelmät icon-solar.png

Viessmannin aurinkokeräimistä löydät kustannustehokkaan ja energiaa säästävän järjestelmän lämmitysjärjestelmäsi tueksi tai käyttövettä lämmittämään. Taso- ja putkikeräinvalikoima tarjoaa monenlaisiin käyttökohteisiin modernin ja yksilöllisen ratkaisun.