Lämpöä ilmasta ja maaperästä - lämpöpumpulla hyödynnät parhaiten uusiutuvaa energiaa 

Lämpöpumput hyödyntävät uusiutuvaa energiaa kalliosta, auringosta, vedestä tai ilmasta. Hyödyntämällä uusiutuvaa energiaa vähennämme fossiilisten polttoaineiden käyttöä, säästämme resursseja ja vähennämme ympäristölle haitallisia CO2-päästöjä.

Viessmannin lämpöpumpuilla voi myös jäähdyttää! Useimpiin lämpöpumppumalleihin on saatavana "active cooling" ja "natural cooling" -toiminnot. Kylminä päivinä lämmität ja kuumina jäähdytät - samalla laitteella! 

Laaja lämpöpumppuvalikoimamme tarjoaa juuri sopivan lämpöpumpun jokaiseen kohteeseen ja tarpeeseen. Ilma-vesilämpöpumpun voi asentaa lisälämmönlähteeksi esim. öljykattilan tai sähkölämmityksen rinnalle. Lämmitysjärjestelmää voi täydentää myös aurinkopaneeleilla.

 Lämpöpumput Heizen mit Luft- und Erdwärme

Lämpöpumput ovat ensimmäinen valinta, kun halutaan yhdistää lämmityskustannuksissa säästäminen ympäristöystävälliseen lämmöntuotantoon. Lämpöpumpun käyttämää energiaa on ympäristössä tarjolla rajoittamattomasti ja ilmaiseksi. Täysimittainen lämmitysjärjestelmä tarvitsee vain vähäisen määrän sähköä toimintaa ja pumppua varten, voidakseen hyödyntää tätä energiaa. Lämpöpumppu on riippumaton fossiilisista polttoaineista ja vähentää tehokkaasti CO2-päästöjä ja edistää ilmaston suojelua.


Mitä olisi hyvä tietää lämpöpumpuista...