Lämpöpumput suuriin kiinteistöihin ja teollisuuteen

Viessmannin kiinteistölämpöpumpuille tunnusomaista on niiden luotettavuus ja korkea hyötysuhde. Ne ovat ensimmäinen valinta kun halutaan tuottaa lämpöä kustannuksia säästäen ja ympäristöystävällisesti. Valikoimassa on vaihtoehtoja erilaisille lämmönlähteille ja eri teholuokissa.

Maalämpöpumput suuriin kohteisiin

Maaperä soveltuu ihanteellisesti energianlähteeksi. Maaperään varastoituu suuria määriä energiaa, joka latautuu uudestaan ​​ja uudestaan ​​useista vaikuttavista tekijöistä, kuten auringonvalosta ja lämpimästä sateesta. Tietyssä syvyydestä maaperän lämpötila on suhteellisen vakaa. Syvyydestä, maaperän ominaisuuksista ja alueesta riippuen se on noin kymmenen celsiusastetta ja jopa silloin, kun maan pinta on osittain jäinen. Maalämpöpumput käyttävät juuri tätä lähes ehtymätöntä lämpöä lähtöenergiana kattamaan lämmitystarpeet. Lämmön talteenottoa varten tarvitaan sekä anturi- että maakerääjiä.

Lämmittäminen uusiutuvalla energialla suuremmilla tehoalueilla

Viessmannin suuret lämpöpumput ovat kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä lämmitysratkaisuja suurissa kiinteistöissä. Lämpöpumppujen tehoalueet ovat 50-2000 kW ja ne toimivat myös korkeilla, jopa 90 celsiusasteen menolämpötiloilla.


Lämpöpumput icons-wp_luft-wp_boden-75x25.png

Lämpöpumput hyödyntävät maaperässä, auringossa, vesistöissä ja ilmassa olevaa uusiutuvaa energiaa. Lämpöpumppu on paras valinta energiatehokkaaksi ja ympäristöystävälliseksi lämmitysjärjestelmäksi.